

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Освен агнешкото месо, на трапезата се поднасят още и ястия със свежи зеленчуци
Може да откриете варен канадски лобстер, марокански октопод и черен хайвер от руска есетра
Ако спазваме традициите, ще купуваме в пъти по-малко, а май ще е най-добре да поръчаме от ресторант, ако не сме много хора
Вкусно ястие
Купувайте месо от малките магазини, а за яйца и козунаци – дебнете промоциите в хипермаркетите
Става въпрос за живо тегло в рамките на 30 кг, а клането може да стане в касапница срещу 15 лв. на животно
Това е световна тенденция, която няма да спре, ще се засили, защото се стимулира предлагането на пари и кредитирането, смятат икономисти
Лесни рецепти, с които да спазите традицията без да изпразните портфейла си